Opar z leknutí?

iwett

Member
Členem od
29/3/23
Zprávy
44
Body
8
Dobrý den, asi jsem blázen. Byla jsem v práci. soustředěná o počítače, kolem několikrát vešel do dveří a třísknul s nimi. Je to tak trochu větší hromotluk a já jsem drobná jemná slečna. No já úplně nadskočila. Já jsem se fakt lekla, opakovaně! a bylo to tak, že to bylo spíš pokaždé horší, než že bych si na to zvykla a očekávala, že to udělá znovu. Netrvalo to dlouho a začala jsem cítit na rtu, že se mi dělá opar. Sem tam je mívám, ale nic neobvyklého nebo extrémního. Je to vůbec možné? Díky iwett
 

Miriandy

New member
Členem od
16/6/24
Zprávy
2
Body
1
Ahoj Iwett. Divné tu určitě není. Já na opary z leknutí trpím docela pravidelně. Možná je to dědičné, protože moje mamka to má taky.
 

Markéta Dlouhá

New member
Členem od
22/6/24
Zprávy
3
Body
0
Já na opary trpím docela dost. Ale je to trošičku zvláštní. Řekla bych, že to mám v nějakých cyklech. Půl roku třeba vůbec nic a pak je fáze, kdy s tím mám problém každý měsíc. Těžko říct čím to je. Možná je to tím, že někdy je to tělo oslabené a nedokáže se s tím vyrovnat. Hodně se mi osvědčil krém Acyclostad, Kupuju ho na Notinu. Je to hodně dobrý pomocník, výrazně urychlý léčbu. Myslím, že se tím dost výrazně dá zastavit hlavně zvětšování oparu.
 
Top